dilluns, 1 de novembre del 2010

Gelatina de taronja amb magrana


 Tant de temps sense entrar al blog...se m'acumulen les coses! l'altre dia vaig preparar magrana amb suc de taronja, però vaig provar de fer una gelatina (de suc de taronja natural eh?) i quan estava a temperatura ambient hi vaig posar la magrana.
Aquesta idea la va donar el xef de Royal en un curs al Club Social Caprabo. Va donar opcions de fer gelatines, de cava (que vull provar per alguna celebració), de macedonia, etc...
Amb la macedonia de fruites va comentar que era una bona manera per a que la macedonia no quedés tova tota ella. I a part és una moooolt bona idea per emportar en petites carmenyoles a la feina, com a postre! mmmm.
Pel meu xurri (com diria la Carbó) li he fet uns quants cops, però mai arriben a durar tant com per a que se'n pugui emportar a la feina! els devora!

Us en deixo una foto, de la gelatina de taronja amb magrana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada