diumenge, 13 de novembre del 2011

Rebent el primer premi!


Dissabte, Creativa, 12:30 h del migdia. Portavem esperant aquest moment molts mesos, vaja, des de que es van dir que haviem guanyat el primer premi del concurs de Desedamas de receptes en seda. Vam presentar dos projectes, un plat en 3D de "Trinxat de patates palla, amb múrgoles i cruixent de pernil" i un quilt de magadalenes casolanes. El guanyador, el trinxat, estava exposat a la fira i a les 12:30 del migdia ens van donar el premi! Una bossa plena de quilts, robes i bijuteria de Desedamas, IM-PRESSIONANT! crec que no havia estat tant nerviosa des de feina temps...cal dir que també van contribuir-hi les del Club del Divendres posant-me més nervis al cos dels que ja portava...punyeteres....
A part, amb tots els quilts i receptes presentats al concurs, han editat un llibre, del qual us en deixo la portada amb el primer premi, és impresionant... A veure si el compreu totes i així poden fer una segona edició!

Bàrbara, compta que ens tornem a presentar!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats!!!!, ja he vist el llibre a l'stand de Desedamas. mentre et donaven el premi jo feia un taller però vaig donar un vol per allà després per veure si us veia per felicitar-vos en persona però no vaig tenir sort.

    Repeteixo moltes felicitats i us animo a que torneu a presentar-vos a la propera.

    Petons, Olga.

    ResponElimina