Vist que hi ha demanda de la recepta de les cookies, us he de dir que la vaig trobar al blog de la Gemma, la cuina de casa , d'una classe que va anar d'en David Lienes a l'espai Bon Preu, però no he aconseguit trobar exactament l'entrada...així, que us adjunto la recepta!
Ingredients: (per 20 galetes grosses com les del David, o 50 galetes de mida normal)
· 115g de mantega pomada
· 100g de sucre
· 115g de sucre morè
· 2 ous
· Vainilla en pols
· 115g d’ametlles mòltes
· 210g de farina
· 20g de llevat químic
· 175 de perles de xocolata
· 85g de nous pelades i picades
· Un pessic de sal
Preparació:
Barrejar la mantega amb els dos sucres. Afegir els ous i la vainilla.
A part, barrejar la farina, l’ametlla, el llevat i la sal.
Mesclar les dues barreges fins que quedi ben homogeni. Afegir les perles de xocolata i
les nous.
Disposar cullerades de massa sobre un paper de forn i aixafar-les per donar-los forma de
galetes.
Coure-les a 180º durant 7-8 minuts fins que es vegin daurades. El temps dependrà de la
mida de les galetes.
Deixar refredar i servir.
Però a part, us n'adjunto una altra de salada que encara he de provar de fer, però que deu estar boníssima!
Galetes d'aperitiu de formatge, pernil ibèric i ceba
Són unes galetes molt bones per a fer l'aperitiu...i molt fàcils...
Els ingredients són:
250 g de farina
1/2 de llevat Royal
50 g de mantega fosa
150 g de manxego ratllat
100 g de pernil ibèric tallat a dauets ben petits
1 ceba ratllada
1/2 got de llet
2 rovells d'ou
sal i pebre
Primer de tot tamicem la farina i la barregem amb el llevat. Ho posem en un bol i
afegim la sal, el pebre, la mantega fosa, el formatge ratllat, el pernil, la llet, 1 ceba
ratllada que haurem sofregit amb una mica de mantega i els rovells d'ou i ho barregem
ben barrejat, fins a obtenir una massa ben homogènia.
Un cop ben amassat estirem la massa amb un rodet, deixant un gruix d'1 cm
aproximadament i els donem la forma que volguem.
Coem les galetes al forn, ja precalentat, durant 9 minuts a 200º.
Ja està!!!!
Espero que les disfruteu!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada