L'altre dia ens va sobrar quasibé una barra de pa sencera...i feia temps que buscava l'excusa perfecta per provar de fer Croquetes de Sta Teresa! Així que vaig començar a fer feina! Sort de la meva amiga Bàrbara, que em va aconsellar de com fer-les bé!
Us en deixo la recepta
Ingredients:
-pa del dia anterior
-1 o 2 gots de llet (depenent de quant pa tingueu)
-pell de llimona
-una branca de canyella
-sucre (el que vulgueu)
-2 ous
-farina
-canyella en pols
Preparació:
Talleu el pa en llesques no molt primes. Repartiu-les en una safata fonda.
Feu bullir amb la llet la pell de llimona i la branca de canyella.Deixeu-ho reposar uns minuts. Mentre encara sigui calenta aboqueu-la sobre les llesques de pa.
Deixeu-ho reposar a la nevera 24 hores.
Tot seguit rebosseu les llesques en farina i després en ou batut. I fregiu-les en oli ben calent.
Quan estiguis ben fregides treieu-les, deixeu-les uns segons sobre paper absorvent i espolvoregeu-hi per sobre sucre i canyella en pols. Poseu-les en una safata ben bonica i llestes per degustar!
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada