dilluns, 12 d’abril de 2010

Recepta de la salsa de pebrots verds

Hola! us deixo la recepta de les mandonguilles amb salsa de pebrots verds
Ingredients:
per a les mandonguilles
-500 g de carn picada de vedella
-1 ou petit (o una mica de molla de pa sucada amb llet)
-2 cullerades de pa ratllat
-farina
-pebre
-sal

Per la salsa:
-6 pebrots verds italians
-1 ceba
-1 gra d'all
-mig litre de brou pollastre

Elaboració:
-Barregeu la carn picada amb l'ou, el pa ratllat, un pessic de sal i pebre.
-Feu-ne boletes, aixafeu-les lleugerament, enfarineu-les i fregiu-les. Reserveu.
-Per la salsa, sofregiu la ceba amb els pebrots i l'all (i una mica de sal)
-Quan siguin ben cuits, afegiu-hi el boru i deixeu.ho coure tot 2 minuts més. Tritureu-ho.
-Coleu-ho a la cassola un altre cop i incorporeu-hi les mandonguilles i feu-ho bullir tot junt durant 5 minuts més.

Es pot substituir el brou de pollastre, per brou de peix o aigua depenent de què acompanyi.

Una altra cosa que vull provar, avui veient un programa del canal cocina (4x20), feien mandonguilles, però, en comptes de posar farina, i llet, hi posaven una mica de beichamel espessa, i deien que quedaven més meloses i suaus. Ja us diré. a veure!

Que disfruteu de la recepta! (és la primera que pengem en el bloc)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada