dissabte, 1 de maig del 2010

Palmeres xpress!


 Ja feia dies que no escrivia alguna novetat...Bé, avui us vull ensenyar unes palmeres que vaig fer amb pasta de full que em sobrava d'haver fet una altra cosa! la idea la vaig treure del llibre de les "tentaciones de Eva" de l'Eva Arguiñano. Estàn boníssimes, i encara que a mi em van quedar minipalmeretes, són impresionants i molt fàcils de fer! Com que no és una recepta de libre de la Mireia us n'escric els detalls!

Els ingredients que necessiteu són:
-làmines de pasta de full
-mantega fosa
-sucre llustre
-1 ou

Passos a seguir:
-extendre la pasta sobre una superfície llisa, per a que no s'enganxi tireu-hi una mica de sucre llustre, i allisar-la fins que qedi fina amb un corró.
-pintar la pasta amb la mantega fosa, i seguidament tirar-hi sucre llustre (suposo que si hi poseu canyella, vainilla, o qualsevol altre ingredient quedaran encara millor)
-doblegar la pasta per la meitat i tornar a repetir el procés (allisa-la, pintar-la amb mantega + sucre llustre)
-tornar a doblegar i repetir el procés 2 o 3 cops més.
Per ultim torneu a allisar una mica la pasta, pinte-la de mantega i enrotlleu-la per les dues bandes com formant dos "braços de gitano".
-talleu rodanxes del doble braç de gitano (les palmeretes) i les aneu posant en una plata del forn on prèviament li heu posat un paper de forn.
Quan les tingueu totes colocades, pinteu-les amb ou i al forn a 180º-200º uns 10 min, o fins que veieu que les palmeres estàn daurades!

que disfruteu!

1 comentari:

  1. Ho provaré, m'agrada la idea i al Jordi li encanta la pasta de full i sobretot les palmeres.
    Gràcies guapa, a veure si ens veiem aquesta setmana.
    Laura

    ResponElimina