diumenge, 3 de novembre de 2013

Galetes de canyella


 Fa 4 mesos que intento trobar temps per poder penjar aquesta recepta! i fins avui res de res...
Tot passejant un dia, vaig comprar uns motlles per fer galetes amb formes infantils, biberons, cavallets, etc...i a buscar una recepta per poder estrenar els nous motlles!

Al final, em vaig decidir per un clàssic, les galetes de canyella! ara, queden espectaculars, i penseu que una caixa sencera es pot acabar en una tarda...vas picant vas picant...i puff, de sobte s'han acabat!
Us en deixo la recepta:

Ingredients:
200g de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
1 culleradeta de canyella en pols
100g de mantega pomada (a temperatura ambient)
100g de sucre
2 rovells d'ou

Preparació:
Precalenteu el forn a 180ºC
En un vol, barregeu amb les mans la farina i la mantega fins aconseguir una preparació granulosa. Afegiu el sucre, els rovells i la canyella i batiu fins a obtenir una massa llisa.
Tot seguit emboliqueu la massa amb un drap net i deixeu-la reposar a la nevera durant una hora aproximadament.

Passada l'hora, enfarineu la taula de treball i estireu la massa fins que tingui un gruix d'uns 3 mm. Amb els tallapastes que tingueu (en el meu cas biberons, bodies...)talleu les formes i col·loqueu-les sobre la safata del font, prèviament tapada amb paper de forn (o sulfuritzat).

Enforneu les galetes durant uns 10 minuts, fins que estiguin daurades. Retireu-les del forn i reserveu-les sobre una reixeta fins que es refredin.
I ja les teniu llestes per poder servir de la manera que volgueu! Ara, no trigaran a acabar-se!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari