dissabte, 4 de juny del 2011

Croquetes de Sta Teresa! (o torrijas)

 L'altre dia ens va sobrar quasibé una barra de pa sencera...i feia temps que buscava l'excusa perfecta per provar de fer Croquetes de Sta Teresa! Així que vaig començar a fer feina! Sort de la meva amiga Bàrbara, que em va aconsellar de com fer-les bé!

Us en deixo la recepta
Ingredients:
-pa del dia anterior
-1 o 2 gots de llet (depenent de quant pa tingueu)
-pell de llimona
-una branca de canyella
-sucre (el que vulgueu)
-2 ous
-farina
-canyella en pols

Preparació:
Talleu el pa en llesques no molt primes. Repartiu-les en una safata fonda.
Feu bullir amb la llet la pell de llimona i la branca de canyella.Deixeu-ho reposar uns minuts. Mentre encara sigui calenta aboqueu-la sobre les llesques de pa.
Deixeu-ho reposar a la nevera 24 hores.
Tot seguit rebosseu les llesques en farina i després en ou batut. I fregiu-les en oli ben calent.
Quan estiguis ben fregides treieu-les, deixeu-les uns segons sobre paper absorvent i espolvoregeu-hi per sobre sucre i canyella en pols. Poseu-les en una safata ben bonica i llestes per degustar!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada