diumenge, 27 de juny del 2010
Pa d'escalivada
Per acompanyar les croquetes, i mentre les feia, vaig provar de fer pa amb la panificadora, i per canviar-ho una mica hi vaig afegir pebrot escalivat. No sé si va ser això, o què pero va quedar molt molt esponjat!!! potser hagués hagut de posar tires més grans de pebrot i no tallar-les tant...però pel pròxim ja ho se!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
bon dia!
ResponEliminaper cert, com t'ho fas per aconseguir que el pà de panificadora no sembli pà de pessic? perquè a mi em queda massa esponjós!
Hola watermenu! doncs la veritat és que aquest cop vaig tenir sort. Costa molt, tot i posar les mides de farines, aigües, etc...que surti un pa normal...a mi sempre se'm "xafa" al l'últim moment...però en aquest, quan vaig posar l'escalivada va caure una mica d'aigua que hi havia...potser el secret és posar més aigua...no ho se!
ResponEliminabenvinguda al blog! a veure si escric alguna cosa més!
merci!
ResponEliminaho seguiré intentant!
salutacions